Pulpe de pui umplute

de BarbatLaCratita in Pui, 6 Noi 2010 | 9713 vizualizari

 

Pulpele de pui sunt umplute cu kaizer, masline si busuioc. Combinatia de busuioc si masline confera acestei retete o savoare deosebita si un usor iz mediteranean.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 100 g masline
  • 2 lingurite busuioc
  • 8 felii kaizer
  • 1/4 pahar vin rosu
  • 1/4 pahar apa
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul. Saram si piperam dupa gust. Apoi vom plia pulpele ca si cum am inchide o carte.

Punem pulpele in vasul uns in prealabil cu cele doua linguri de ulei apoi turnam vinul si apa. Introducem vasul in cuptorul incins si il tinem la foc mediu aproximativ 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu orez brun si legume